Interview med Henrik Offersen triatlet og stævnedirektør Herlev Tri

Læs  interview med Henrik Offersen, stævnedirektør for Herlev Tri og triatlet. Prøv gratis og uforpligtende et personligt OOB life triatlon-træningsprogram.

OOB life har indgået et samarbejde med Herlev Tri, der løber af stablen den 30. april 2017. I dette interview giver stævnedirektør Henrik Offersen giver gode tips til at få et super stævne. Træner du med OOB life, får du 10 % rabat på tilmeldingen til stævnet.

Prøv gratis og uforpligtende et personligt OOB life triatlon-træningsprogram og nedtrapning til den olympiske distance. Er du interesseret, så skriv en email til os her: info@ooblife.com.

1. Henrik, fortæl os lidt om Herlev Tri:

Svømningen foregår i Hjortespring Badet, som for nyligt er blevet istandsat og gennemrenoveret for 120 mio. kr. og dermed er en af Danmarks bedste svømmehaller. Vi mener, at svømmehaller danner de bedste rammer for en forårsklassiker, fordi vi altid kan være sikre på, at vandtemperaturen ikke bliver faretruende lav. Dermed sikrer vi, at Herlev Triathlon er blandt de første stævner til at skyde sæsonen i gang. Selve svømmeruten fungerer som en lang slange af to loop, hvilket kraftigt reducerer den tumult, der normalt er forbundet med svømmestart i triatlon.

Ude foran svømmehallen har vi etableret Endurancesport-skiftezone, og da vi i år er licensstævne under Dansk Triatlonforbund, vil vi vil have en Jyske Bank Box-penalty box i skiftezonen, den håber vi selvfølgelig ikke, at I kommer til at gøre brug af, så følg reglerne i stævneguiden.

Jyske Bank-cykelruten foregår på Klausdalsbrovej, Ring 04 og supercykelstien langs motorvejen, og man kører kun på 100 % afspærrede veje, hvilket giver god plads og sikre forhold til det, der for mange vil være 2017’s første stævne.

Saucony-løberuten er lagt om igen i år, da vi hele tiden ønsker at optimere stævnet og øge sikkerheden for deltagerne. Vi har nu fundet en rute, som vi mener giver rigtig god mening. Her vil der også være en lang strækning, hvor atleterne kan se hinanden og give high fives hele vejen ☺

2. Hvad, synes du, gør Herlev Tri speciel og god ?

Triatlon er en helt igennem unik sport, hvor man kan stille til start med de bedste i verden. Vi tror på, at sporten er vokset primært pga. af den gensidige respekt, som atleterne viser hinanden uanset hvilket niveau, man befinder sig på. Dvs. at de, som aldrig har prøvet tri før, imponeres over, hvor hurtig, de hurtigste er, og de hurtigste har respekt for den dedikation og vilje, det kræver at gennemføre sit første triatlonstævne. Alle glædes de over den direkte følelse af succes, det giver at krydse målstregen og omfavnes af sine kære.

Til Herlev Tri ønsker vi at bakke op om denne respekt for hinanden, og vi ønsker at levere et stævne, som performer efter de højeste internationale standarder, men samtidig har plads til de nye i sporten.

3. Hvordan kan deltagerne bedst forberede sig? 

Med tre uger tilbage er stævnet ved nærme sig med hastige skridt, og man har ca. to uger tilbage, inden nedtrapningen så småt begynder. Spis normalt, overhold din træningsplan – og har du ingen – så tag en snak med OOB life.

Sørg for at udstyret er på plads allerede nu og prøv den energi af, som du vil køre med på dagen. Herlev Tri tilbyder Nutramino på dagen, så prøv deres forskellige varianter og find ud af, hvad din mave kan klare.

4. Og gode råd til stævnedagen?

Husk smilet!

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
Aleksandar
Aleksandar Sørensen-Markovic er stifter og ejer af OOB life. Aleksandar er tidligere professionel triatlet og har top 10 resultater i internationale Ironman stævner bag sig. Han har de seneste 8 år trænet mange hundrede personer, fra nybegyndere til elite atleter.