3 effektive råd, der vil hjælpe dig med at nå dine fitness eller wellness mål

 

I OOB life træner vi både motionister, som træner mod et bestemt mål og andre, der træner med forbedret livsstil for øje.

Det kan umiddelbart virke til, at der er er stor forskel på, om man træner mod et maraton, eller om man træner for at tabe 5-10 kg og indarbejde sundere vaner i sin hverdag, men efter at hjulpet hundredevis med at indfri deres målsætninger, er vi overbeviste om, at der er utrolig mange ligheder.

Det handler ikke kun om hvad du gør, men måden du gør det på

Det er klart, at der vil være enorm stor forskel på, hvad en maratonløber og en af brugerne af vores Fitness PA-programmer træner, men måden, de lykkes på, er ikke så forskellig.

Vores metode er at sørge for, at de råd og den support, vi giver den enkelte, tager udgangspunkt i denne præmis. Altså, søger vi altid ikke kun at have de korrekte intervaller og træningsformer, men også at vores programmer respekterer et mind set, som, vi ved kan, hjælpe med varige ændringer, for hvad end du vil tabe 5 kg eller løbe under 3 timer på maraton, det de varige ændringer i din hverdag, som understøtter din målsætning, der i sidste ende vil sikre, at du lykkes med at indfri dit mål.

 

Mit DNA nutrition photo

Tre effektive råd, der vil hjælpe dig med at nå dine fitness- eller wellness-mål

1) Skriv din målsætning ned. Det er vigtigt, at du ikke blot skriver din målsætning ned, men at du løbende, ja faktisk dagligt, tager den frem og læser den højt for dig selv.
Napoleon Hill, som for snart 100 år siden skrev bogen “Think and grow rich”, havde observeret, at de hundredvis af verdens mest succesfulde mennesker, som hans bog omhandlede, havde en nærværende målsætning. I sin bog anbefaler han, at man morgen og aften læser sin målsætning højt for sig selv.

2) Indstil dit fokus. Lad være med at forsøge at ændre for mange ting ad gangen. Hvad end du ønsker at forbedre dit løb, cykling eller kostvaner, så hav ikke mere end tre ting, du ønsker at ændre og have fokus på.
At ændre et valg til en vane kræver fokus, og ved at vælge tre vaner ud, sikrer du, at du ikke spreder dit fokus for bredt.
Ingen er supermennesker, men vores observation er, at de, som er dygtige til at rette deres fokus på få ting, er de, som lykkes.
Føler du, at der er 100 ting, du kunne gøre for at nå dit mål, så vælg de tre, som kan få dig tættest på dit mål.

“Du kan ændre 1.000 ting, tre ting ad gangen”.

3) Gør din indsats målbar.
Det er rigtig vigtigt, at du kan måle, om din indsats virker.
Vil du gerne kunne løbe længere, er du nød til at vide, hvor langt du løber, når du træner; ønsker du at tabe dig, skal du veje dig osv.
I bund og grund er det, de fleste ønsker sig, vel at få et sundere liv, men hvad vil det sige at have et sundt liv?
Altså, hvilke konkrete mål skal du arbejde mod i hverdagen?

Det er vores erfaring, at disse er 3 råd, som mange af de, som vi hjælper med at lykkes, bruger.

Vi håber du kan finde inspiration i dem på vej mod dine mål

Happy training!

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
Aleksandar
Aleksandar Sørensen-Markovic er stifter og ejer af OOB life. Aleksandar er tidligere professionel triatlet og har top 10 resultater i internationale Ironman stævner bag sig. Han har de seneste 8 år trænet mange hundrede personer, fra nybegyndere til elite atleter.