Aleksandar Sørensen-Markovic kører Cent Col Challenge Pyrenees 2015

Cent Col Challenge er et stævne har tiltalt mig, siden jeg først så denne video for det.

Den sidste større udfordring jeg stillede mg selv, var Ultra Trail Mt Fuji i 2012. Jeg synes det var  passende at stille mig selv en ny udfordring.

2197 km
49.520 højdemeter.
10 etaper.

Sådan lyder udfordringen, og det skal alt sammen køres i den smukkeste natur.

Cent Col Challenge Pyrenees har blot 25 deltagere, og jeg besluttet mig for at være en af dem.

Jeg glæder mig til en udfordring der vil byde på store anstrengelser, enestående natur og en kæmpe portion livsnyderi.

Det bliver ingen svagbarnskoloni

Med Cent Col Challenge får jeg tilføjet endnu type event til de mange, jeg allerede har haft sat mig selv.

Jeg har blandt andet:

  • Bedste tid på ironman på 8 timer og 31 minutter – herunder 2 timer og 44 på afsluttende marathon.
  • 6 gange kørt under 9 timer på en ironman.
  • Top 10 ved Ironman South Africa, Ironman UK 70.3, KMD Challenge Copenhagen, Laguna Phuket Triathlon, Ironman Lanzarote, Trans Gran Canaria – 96 km bjergløb.  Se video fra spansk tv hvor jeg medvirker.
  • Har løbet Ultra Trail Mt Fuji – 156 km løb med næsten 9000 højdemeter i under 26 timer – samlet 23 plads.
  • Har gennemført Artic Circle Race – 160 km langrendsløb på Grønland.
  • Spillet på ungdomslandshold i basketball.

I al beskedenhed, vil jeg mene jeg er en ganske alsidig og erfaren atlet, men bliver alligevel lidt klam i hænderne over udfordringen der venter, men ved også, at der i stævnet, og forberedelserne til det, ligger masser af store oplevelser og venter!

Det er igennem disse events jeg bliver voldsomt inspireret, og det gør mig rigtig glad at have mulighed for at kunne stille mig selv disse udfordringer.

Følg mine forberedelser og stævnet her på OOB life.

Happy training!

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
Aleksandar
Aleksandar Sørensen-Markovic er stifter og ejer af OOB life. Aleksandar er tidligere professionel triatlet og har top 10 resultater i internationale Ironman stævner bag sig. Han har de seneste 8 år trænet mange hundrede personer, fra nybegyndere til elite atleter.