BALANCEGANGEN MELLEM LIV, ARBEJDE OG TRÆNING: DANNY FOGEL

Danny Fogel er en af dem, der træner med os i OOB.

Hvis du læser Børsen, ville du den 6. april kunne læse om manden, der blandet andet ejer en dyrehandel, et fitnesscenter og et eventfirma.
Link til artikel på Børsen.dk.

Danny Fogel er iværksætter, og han minder på mange måder om mange andre OOB’ere.

Vi hjælper dagligt en lang række løbere, cykelryttere og triatleter med at holde balancen mellem liv, arbejde og træning.

Det kan lyde enkelt. Men vores erfaring er, at jo mere travl en hverdag man har, jo mere kærkommen er det at have en ekspert til at hjælpe med at planlægge den sparsomme tid mest effektivt, og til at give en personlig opfølgning på den daglige feedback på træningen.

Vi har løbende interviewet nogle OOB’ere. Ligesom Danny har handler det om at holde balancen mellem liv, arbejde og træning.

Er du nysgerrig efter at læse om andre OOB’ere, så kan du søge på vores blog. Her kan du blandt andet læse om Homer Bosch fra Monster Energy.
Link til interview med Homer Bosch.

Happy training!

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
Aleksandar
Aleksandar Sørensen-Markovic er stifter og ejer af OOB life. Aleksandar er tidligere professionel triatlet og har top 10 resultater i internationale Ironman stævner bag sig. Han har de seneste 8 år trænet mange hundrede personer, fra nybegyndere til elite atleter.