Brian Vandborg afløser Anders Lund

Det bliver Brian Vandborg der afløser Anders Lund som cheftræner i OOB Cycling fra årsskiftet, hvor Lund som bekendt starter i jobbet som U/23-landstræner hos Danmarks Cykle Union. 

Vandborg har kørt 10 sæsoner som professionel for blandt andet Team CSC/Saxo Bank, Discovery Channel og Liquigas/Cannondale. Han er tidligere dansk mester i enkeltstart og stoppede karrieren for blot to år siden.

“Jeg glæder mig rigtig meget. Min gode ven, Anders Lund, har kun talt positivt om både Kim Plesner og Aleksandar Markovic’ arbejde i OOB Cycling  – men bestemt også om kunderne i de forskellige virksomhedsforløb og medlemmerne i OOB Cycling Club. At jeg før har arbejdet med Anders under lignende forhold, skulle gerne gøre, at det for deltagerne i de forskellige former for træning, OOB tilbyder, ikke kommer til at virke som en kæmpe forandring. For jeg er udmærket klar over, at Anders har været en populær skikkelse.”

Udover rollen som cheftræner i OOB Cycling Club, bliver Brian Vandborg også en vigtig trænerprofil for OOB Cyclings populære, individuelle træningsprogrammer. Her vil Vandborg sammen med andre kompetente trænere sørge for, at motionscyklister landet over kan få indfriet deres personlige målsætninger, uden at skulle rydde hele kalenderen for andre aktiviteter.

”Da Brian henvendte sig i forbindelse med udmeldingen om Anders Lunds nye udfordringer, var vi slet ikke i tvivl om, at han var vort klare førstevalg som afløser for Anders. Jeg har kendt både Brian og Anders gennem længere tid, og ved hvad de står for, både på det menneskelige og professionelle plan,” siger Kim Plesner, som sammen med ejeren af OOB life, Aleksandar Markovic, står bag OOB Cycling og desuden er indehaver af cykelbloggen Veloropa.

Selvom han officielt tiltræder som U/23-landstræner den 1. januar, færdiggør Anders Lund i 2016 en række projekter for OOB Cycling, blandt andet udlandsrejser og virksomhedsforløb.

Om OOB life/OOB Cycling:

OOB life tilbyder personlig træning indenfor løb, cykling og triathlon samt virksomhedsforløb og rejser indenfor cykling.

Når du træner med os, vil du modtage et træningsprogram der tager udgangspunkt i dine tidsmæssige rammer, din sportslige baggrund og din målsætning.

Alle programmer og services udspringer af vores metode, der har til formål at skabe resultater for dig, som du ikke kunne have opnået uden et samarbejde med en af vore trænere.

Gennem samarbejde med din træner, vil vi hjælpe dig med at balancere dine personlige, sociale og arbejdsmæssige aktiviteter med dine sportslige og livsstilsmæssige ambitioner.

Vores slogan er: Happier, healthier, stronger.

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
Aleksandar
Aleksandar Sørensen-Markovic er stifter og ejer af OOB life. Aleksandar er tidligere professionel triatlet og har top 10 resultater i internationale Ironman stævner bag sig. Han har de seneste 8 år trænet mange hundrede personer, fra nybegyndere til elite atleter.