EUROOBAMESTRENE FRA IRONMAN EUROPEAN CHAMPIONCHIP FRANKFURT 2014

EurOOBamestrene fra Frankfurt!

Søndag d. 5. juli blev der afviklet Ironman European Championchip i Frankfurt!
Her kæmpede flere tusinde af de bedste triatleter i Europa på ironman distancen.

OOB Coaching havde 7 deltagere til start og 3..hele 3 blev europamestre i deres aldersklasse!

Cecilie Mathorne 9:46:32 VINDER!
Enno Hoffman-Dose 9:14:12 11.thi aldersklasse
Lærke Lilleøre 10:04:28 VINDER!
Lillan Sindahl 9:54:19 VINDER
Maria Bybjerg 12:45:49
Søren Rohde 9:23:18 13.th i aldersklasse.
Thomas Rohde 10:16:13

Alle leverede en super præsation, på en hård og krævende dag i et uhyrt stærkt felt!

I OOB Coaching fejrer vi i dag at havde 3 Europamestre.

Det er ikke første gang nogle af vores atleter vinder titler, men at få 3 i et og samme stævne er noget særligt. Når så det sker ved det største stævne i Europa, hvor konkurrencen er så hård som den kan være, ja så tillader vi os at være stolte over at få lov at være en del af disse fantastiske præstationer.

Det kan lyde som pral og blær, men for os er det virkelig sindsygt for os, at vores tilgang og metode giver disse resultater. Kort kan det beskrives, at vores tilgang er at træne mindre og få bedre resultater.
Dette gør, at de som træner hos os har en mange andre forpligtelser og ambitioner end blot det sportslige, og overstående resultater er opnået på færre timer end man traditionelt vil bruge på at skabe sådanne resultater.
Dog skal det noteres, at det kræver en jætte indsats at blive så dygtig, men konklusionen er, at det handler ikke kun om timerne du forbereder dig, men i højere grad hvad du bruger din tid i forberedelserne på!

Alle de resultater, som vi løbende skriver om, dækker over en ganske særlig rejse og oplevelse.
Når vi samarbejder med de vi træner, så lærer vi dem godt at kende og glæden ved at se dem lykkes, er altid enorm – Europamestre eller ej, så handler det om at flytte personlige grænser!
Det lykkes igen søndag d. 5. juli!

Happy training!

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
Aleksandar
Aleksandar Sørensen-Markovic er stifter og ejer af OOB life. Aleksandar er tidligere professionel triatlet og har top 10 resultater i internationale Ironman stævner bag sig. Han har de seneste 8 år trænet mange hundrede personer, fra nybegyndere til elite atleter.