EVENTURE X LES DEUX DESERT RUN

Eventure X Les Deux  Desert Run er er løb over 7 dage, 250 km Sahara med 8 kg opbakning for et formål: At bidrage til at lokalsamfund i Zambia.

Andreas Von Der Heide er har de sidste par måneder begyndt sine forberedelser for at kunne klare den kæmpe fysiske udfordringer der i sidste ende kan få ham et skridt tætte på hans store mål; at samle penge ind til Eventure.

Eventure blev startet for små tre år siden og Northen Star Academy  er klar til at modtage 50 elever fra 1. januar 2014.
Eventure har opkøbt et stort område i det nordlige Zambia, hvor eleverne skal bo i 30 uger og have undervisning i alt fra landbrug over business til seksualundervisning.
Skolen har Eventure bygget og inkluderer boliger til eleverne, madsal, skole, boliger til lærere og en multiarena som lokalsamfundet også kan bruge.

OOB Coaching støtter Andreas i hans træning. Vi er meget stolte af at kunne hjælpe Andreas til at lykkes fysisk så han kan lykkes med den vigtige del af projektet.
Vi støtter op om både projektet, men også at Andreas som sportsmand bruger den opmærksomhed hans forberedelse og præstation giver til et større formål.
Det er for os en god måde at dirigere opmærksomhed fra et sted til et sted hvor den gør mere gavn.

Gennem Kræftens Bekæmpelses Projekt Omsorg har Andreas tidligere vist vilje til at gøre en forskel.

Læs om mere om Eventure.

Støt Eventure.

Følg Eventure X Les Deux Desert Run.

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
Aleksandar
Aleksandar Sørensen-Markovic er stifter og ejer af OOB life. Aleksandar er tidligere professionel triatlet og har top 10 resultater i internationale Ironman stævner bag sig. Han har de seneste 8 år trænet mange hundrede personer, fra nybegyndere til elite atleter.