Få rabat på OOB life gennem din arbejdsplads

Selvom OOB life altid har været fokuseret på at levere personlig træning til privatpersoner, har vi faktisk også leveret træningsforløb til større virksomheder. Dette har ofte været forløb for flere hundrede personer som også har indeholdt en del fysiske events.

For nyligt er vi begyndt at lave et anderledes samarbejde med flere virksomheder, som via et samarbejde med OOB life kan tilbyde rabatter til deres ansatte hos os.

Det betyder at en virksomhed for en lav pris kan tilbyde deres ansatte at få personlig træning hos OOB life til en lavere pris end normalt.

Ideen er udsprunget af, hvordan vi på den mest simple måde kunne tilbyde personlig træning til flere, men samtidig også tilbyde virksomheder noget. Virksomheder er som regel interesseret i sundere medarbejdere og i at tilbyde deres ansatte nogle medarbejdergoder.

Du kan læse mere om vores pakker til virksomheder her.

Du kan også videresende denne præsentation til din chef eller HR-afdelingen.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på info@ooblife.dk.

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
Nikolaj
Nikolaj er marketingchef hos OOB life. Nikolaj har selv brugt OOB life til at træne op til Ironman, marathon og ultraløb. Hos OOB life har Nikolaj ansvaret for at vi får spredt god træning ud til så mange som muligt.