HEMMELIGHEDEN OM OFF SEASON

Følger du jævnligt vores blog, så vil du kunne læse om nogle af de mange resultater, vi er så stolte af vores atleter opnår.

Eksempelvis have vi 7 atleter, der deltog i Ironman European Championchip i Frankfurt, som er et af de stærkeste felter overhovedet.
Hele 3 af vores atleter vandt deres aldersklasse.
Her er det, i vores optik, værd at bemærke, at vores atleter træner langt færre timer, end de, som de er i konkurrence med.

Hvordan kan det lade sig gøre?

Der er naturligvis flere årsager til sådanne resultater, men en af de vigtigste er, at vores atleter træner kontinuerligt gennem hele året.

Med andre ord er deres “off season” meget kort.

OOB’erne, der opnår størst fremgang, er de,  som træner kontinuerligt gennem hele året.

Det er almindeligt at holde en lang pause efter sit primære mål, men i OOB søger vi at sikre, at vores atleter ikke ankommer til deres vigtigste stævne i en tilstand, hvor træningen hænger dem lang ud af halsen.  I stedet er de fleste motiveret for at sætte sig nye mål i efteråret.
Det kan være løbemål, MTB cykling, styrketræning, svømning,  eller hvad end de finder motiverende, og hvad der er deres personlige begrænsning / udfordring ift. kommende må. Det vigtigste er, at de fortsætter deres træning – det er en af hemmelighederne bag de mange gode resultater.

Kontinuitet er vigtigt!

I off season, skal man naturligvis ikke træne lige så mange timer som i sæsonen. Det betyder, at træningen bliver mere intens, og på den måde skabes der også en god balance i hele træningsåret.

Muhammad Ali‘s ord passer på alle OOB’ernes resultater:

“The fight is won or lost far away from witnesses – behind the lines, in the gym, and out there on the road, long before I dance under those lights”.

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
Aleksandar
Aleksandar Sørensen-Markovic er stifter og ejer af OOB life. Aleksandar er tidligere professionel triatlet og har top 10 resultater i internationale Ironman stævner bag sig. Han har de seneste 8 år trænet mange hundrede personer, fra nybegyndere til elite atleter.