Hvem er vi egentlig ? OOB lifes træner team

På vores blog skriver vi oftest gode råd eller om nyheder eller events vi afholder.
Vi fortæller faktisk sjældent hvem vi egentlig er.

Læser du på vores hjemmeside, så vil du kunne se en generel beskrivelse, men det kan være vanskeligt at forklare præcis hvad der dækker sig bag navnene.

Fælles for alle OOB life trænere er, at de har erfaring fra selv at være aktive samt at have kendskab til vores tilgang til træning og coaching.

Fælles for alle er, at vi brænder for at hjælpe andre med at opnå mål og resultater med deres træning og livstil, som gør dem gladere, sundere og stærkere.
Deraf vores slogan: “Happier, healthier, stronger”.

OOB life træner team

I OOB life tilbyder vi træning i øjeblikket træning i løb, cykling og triatlon.

Trænerne er:

Løb:

Iain Donnan.
Iain har løbet i 18 år og har fungeret som træner i 10 år i både Storbritannien, USA, Sverige og Finland.
Iain er har vundet adskillige skotske og britiske mesterskaber samt opnået 4. og 6. pladser til VM i Fell Running. Herudover har Iain gennem et scholarship på Western State University i Colorado opnået at blive 10x Alll American som løber.

Milos Salaski.
Milos har løbet konkurrencer i over 15 år og har trænererfaring med såvel begyndere som eliteløbere. Ud over at være OOB-træner er Milos serbisk landstræner.

Morten Jensen.
Morten er uddannet fysioterapeaut og har herudover uddannet flere hundrede fysioterapeuter. Morten har været top-3 i sin aldersklasse til ironmanstævner samt top 5 til Artic Circle Race.

Cykling:

Anders Lund.
Anders har en baggrund som professionel cykelrytter på både Tinkoff-Saxo og Team Leopard.
Anders er cheftræner i OOB Cycling og står både for fællestræningerne og tilbyder personlig træning.
Anders er fra 1.1.2016 u23 landstræner i cykling.

Brian Vandborg.
Brian overtager 1.1.2016 titlen som cheftræner i OOB Cycling.
Brian har været en af verdens bedste enkeltstartsryttere og kørt som professionel på adskellige tophold, blandt andet Team CSC, Discovery, Liquigas og Saxo Bank.

Triatlon:

Vladimir Savic.
Vladimir er uddannet fysiolog. Hertil har han ITU Level II-uddannelse. Han har en unik erfaring og kompetence i at træne triatlon og løb på alle niveauer. Som aktiv har Vladimir serbisk ironmanrekord og har deltaget ved Ironman World Championship på Hawaii.
Vladimir har kørt under 9 timer på en ironman.

Thomas Rohde.
Thomas har gennemført mere end 20 maratonløb og 12 Ironman-stævner. Thomas har været spansk age group-champion i 2012 aldersgruppen M35 og kvalificerede sig til Ironman World Championship på Hawaii. Han har en personlig rekord på 9 timer og 2 minutter.

Marc Martinez Miralles.
Marc er en af de trænere i OOB life, som fokuserer på vores spanske atleter.
Ud over at arbejde som OOB træner, er Marc en meget dygtig triatlet, som allerede fire gange har kvalificeret sig til Ironman World Championships på Hawaii.

Dennis Sjøner.
Dennis har mere end seks års erfaring som instruktør fra fitness og udholdenhedssport.
Har som triatlet kvalificeret sig til Ironman World Championship på Hawaii.

Aleksandar Sørensen-Markovic.
Aleksandar er tidligere professionel triatlet og har siden 2001 dyrket triatlon og udholdenhedssport.
Som træner har Aleksandar trænet professionelle atleter, nationale mestre og rekordholdere og udviklet mange begyndere til elitesportfolk på kort tid.
Han har trænet European og World CEO Ironman World Champion og har fungeret som konsulent for elitesportsfolk i flere sportsgrene.
Aleksandar har adskellige top 10 placeringer ved ironman stævner og placeret sig i toppen af ultraløb i løb og cykling.

Fælles for alle overstående gælder det, at vi brænder for at hjælpe dig med at indfri dine mål og drømme på samme måde som vi har.

Kunne du tænke dig at få en af disse kompetente trænere som din personlige træner, så læs mere om vores træningsprogrammer her.

Happy training!

 

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
Aleksandar
Aleksandar Sørensen-Markovic er stifter og ejer af OOB life. Aleksandar er tidligere professionel triatlet og har top 10 resultater i internationale Ironman stævner bag sig. Han har de seneste 8 år trænet mange hundrede personer, fra nybegyndere til elite atleter.