INFORMATION TIL OOB SHOOTOUT SØNDAG D. 4 AUGUST

Søndag d. 4 august afholder vi OOB Shootout med fokus på KMD Ironman forberedelse.

Formålet med denne Shootout er at teste pacing og væske og energiindtag før stævnet.

I OOB Coaching arbejder vi ud fra en forståelse af træning og træningsplanlægning, att intensiv træning er en den bedste træning hvorfra forskellige former for specifik træning kan bygges.

Enkelt sagt. Vi træner intensitet før vi træner udholdenhed. Derfor vil vores lange og længste træningspas som udgangspunkt ligge tæt på konkurrencen.

Shootout beskrivelse.

Shootout beskrivelse er 4-5 timers cykling, hvor størstedelen af disse køres i nøjagtigt det pace der forventes at blive kørt i til konkurrence og der øves præcis det energiindtag og væskeindtag der planlægges at køres med til stævnet.

Herefter 60-70 min progressivt løb på mindre rundstrækning der giver mulighed for at komme forbi væskedepot ofte og for at korte løbet af således ingen bliver for trætte.

Vi cykler først på DM ruten.

View DM Ruten in a larger map

Vi bruger Kettinge runden til at justerer, således den samlet mængde cykling ikke bliver for lang, eller hvis man af anden årsag foretrækker kortere runder.

DM runden er næsten 30 km og Kettinge runden er næsten 12 km.

View Kettinge runden in a larger map

Løberuten kan du se her.

View Løberute Kettinge X træning in a larger map

Vejrudsigten fra den norske vejrtjenste YR.no afslører, at det bliver en varm dag.

Husk derfor:

  • Solcreme.
  • Ekstra vand.
  • Gode ben.

Se Shootout event for præcis mødested.

Happy training!

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
Aleksandar
Aleksandar Sørensen-Markovic er stifter og ejer af OOB life. Aleksandar er tidligere professionel triatlet og har top 10 resultater i internationale Ironman stævner bag sig. Han har de seneste 8 år trænet mange hundrede personer, fra nybegyndere til elite atleter.