MIKKELLER RUNNING CLUB – POWERED BY OOB COACHING

Vi er stolte og glade for at kunne annoncere et nyt samarbejde med Mikkeller Running Club.

Mikkeller er et dansk-ejet bryggeri, vel efterhånden ganske anerkendt som et af verdens allerbedst bryggerier.
Stifter og ejer Mikkel Borg Bjergsøe, som selv er tidligere eliteløber, har gennem Mikkeller stiftet en global løbeklub, hvor glæden ved løb og god øl er fundamentet for fællesskabet.

Mikkeller Running Club eksisterer nu i mere end 15 byer i verden, fra Bangkok til San Francisco og fra New York til Barcelona og København.
Mikkeller Running Club har over 1000 medlemmer og vokser eksplosivt – interessen er enorm.

Mikkeller Running Club koncept

Konceptet er simpelt.

Du tilmelder dig ved at købe en MRC løbetrøje,  og deltager så i de månedlige fællestræninger, der afgår fra “klubhuset” i hver by. Træningerne ender med at man efterfølgende nyder en øl i fællesskab.

I København danner Mikkellers kommende restaurant/brewpub Warpigs rammen som klubhus, og der løbes hver første lørdag i måneden.

Mikkeller Running Club er for alle niveauer.

OOB Coaching tilbyder medlemmerne af MRC løbeprogrammer, der matcher niveau og ambition samt de relevante MRC stævner som pt. er Copenhagen Marathon og New York City Marathon 2015.

Mikkeller running club

Are you a beer runner?

Faktisk er “beer runner” et begreb, og du kan her teste og se, om du passer på profilen på en beer runner.

Link til “Are you a beer runner”.

Vi ser meget frem til dette samarbejde. Har du interesse, kan du finde mere info på Mikkeller Running Club Facebook side, eller via ovenstående links.

 

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
Aleksandar
Aleksandar Sørensen-Markovic er stifter og ejer af OOB life. Aleksandar er tidligere professionel triatlet og har top 10 resultater i internationale Ironman stævner bag sig. Han har de seneste 8 år trænet mange hundrede personer, fra nybegyndere til elite atleter.