NICHLAS ANDERSEN GÆTTEDE CAROLINE WOZNIACKIS TSC NEW YORK MARATON TID. TILBUD TIL ALLE DER DELTOG I KONKURRENCEN

I fredags udloddede vi 1 måneds OOB Sports Performance coaching level 2 for november måned til den, som kunne gætte KOMMA hvor hurtigt Caroline Wozniacki ville løbe til TSC New York City Marathon.

Læs om konkurrencen her.

Over 120 deltog i konkurrencen!

Som videoen viser, var en en forståeligt glad og stolt Caroline Wozniacki, der løb i mål i Central Park i tiden:  3 timer, 26 minutter og 33 sekunder.

Ikke mange deltagere i konkurrencen troede, at Caroline kunne løbe under 3 timer og 30 minutter. Faktisk var det ganske få, der have så stor fidus til tennisdarlingen. 
En af dem var Nichlas Andersen, som med sit bud på 3 timer, 26 minutter og 37 sekunder må siges at være uhyggeligt tæt på. Derfor er Nichlas også vinder af konkurrencen.

Tillykke.

Ingen grund til at være en dårlig taber

Deltog du i konkurrencen, men gættede forkert, vil vi gerne give dig et tilbud, som forhåbentligt kan få humøret op, så der ikke er noget surmuleri over, at du ikke kunne forudse resultatet så godt som Nichlas.

Er dit navn på vores blog,eller Facebookvæg, og er din post dateret tilbage før 2. november, så kan du modtage 50 % rabat på OOB Sports Coaching i november eller december måned. 

Er du allerede OOB’er og deltog i konkurrencen, så kan du give dette tilbud til en, som du mener kan have glæde af dette tilbud.

Sådan gør du

Ønsker du at benytte dig af tilbuddet, skal du blot skrive til: aleksandar@ooblife.com.

Happy training!

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
Aleksandar
Aleksandar Sørensen-Markovic er stifter og ejer af OOB life. Aleksandar er tidligere professionel triatlet og har top 10 resultater i internationale Ironman stævner bag sig. Han har de seneste 8 år trænet mange hundrede personer, fra nybegyndere til elite atleter.