OOB COACHING VED IRONMAN WORLD CHAMPIONSHIP 2014

I morgen, lørdag d. 10. oktober, skydes Ironman World Championship i gang.

I år stiller 53 danskere til start.
Det er et imponerende deltagerantal, når man tænker på,hvor meget triatlon vokser disse år samt husker på, hvor svært, det er at kvalificere sig til stævnet.

Endnu mere imponerende er det, at lige over 17 procent af de danske deltagere træner hos os i OOB

Hele ni OOBere har i år kvalificeret sig i år!

Set i lyset af at flere af de, som deltog sidste år på Hawaii, og som stadig er aktive hos os, valgte ikke at fokusere på stævnet i år, er det yderst tilfredsstillende – og ærlig talt lidt overraskende, at nye har kunnet kvalificere sig.

Endvidere er det her vigtigt at pointere, at Kona- OOB’erne typisk træner omkring 10 timer om ugen og i spidsbelastninger kan ramme 13-17 timers træning på en uge.
Det er naturligvis meget, men sammenlignet med dem, som de konkurrerer med om de eftertragtede VM-pladser, træner OOB’s blot halvt så meget.

Pointen er ikke, at stor træningsmængde er forkert, men hos os hjælper vi oftest atleter, der har en travl hverdag, og netop derfor glæder vi os oprigtigt over, at der skabes så gode resultater uden at skulle være endeløse timer i træningstøjet!

Lærke Lilleøre og Cecilie Mathorne Ironman World championship 2014

OOB’ere, der deltager ved Ironman World championship

Cecilie Mathorne
Cristel Tourell
Dennis Sjøner
Jonathan Lawaetz
Lærke Lilleøre
Lillan Glümer
René Nielsen
Sascha Weber Nicholsen
Thomas Lawaetz

Hvilket OOB træningsprogram følger OOB’erne der er kvalificeret til Ironman World championship?

I OOB tilbyder vi en bred vifte af træningsprogrammer og sparring, som dækker mange forskellige behov. Dog er det værd at bemærke, at bortset fra en, følger samtlige af de kvalificerede atleter vores sport coaching programmer!

Vi glæder os rigtig meget til at følge alle OOB’erne og alle de andre deltagere til stævnet.

Happy racing!

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
Aleksandar
Aleksandar Sørensen-Markovic er stifter og ejer af OOB life. Aleksandar er tidligere professionel triatlet og har top 10 resultater i internationale Ironman stævner bag sig. Han har de seneste 8 år trænet mange hundrede personer, fra nybegyndere til elite atleter.