OOB life + Veloropa + Anders Lund = OOB Cycling

Vi er i OOB life meget begejstrede for at kunne annoncere vores nye samarbejde med cykelsportseksperten Kim Plesners Veloropa og samtidig at kunne byde velkommen til vores nye cheftræner for cykling, Anders Lund.

Sammen med indehaver af OOB life, Aleksandar Markovic, kommer Plesner og Lund til at stå i spidsen for vores nye satsning, OOB Cycling.

Siden OOB begyndte i 2011 har vi haft fokus på onlinevejledning af triatleter, løbere og cykelryttere på alle niveauer. Men i takt med at vi har vokset os større, har vi haft et ønske om at kunne tilbyde de enkelte atleter endnu mere specialiseret viden og bedre træningsprogrammer indenfor hver deres område.

Vi har valgt at samarbejde med Kim Plesner og Veloropa, fordi Veloropa har den seriøsitet og viden om cykelsporten, som vi, kombineret med OOB lifes ekspertise om træningsvejledning, ønsker at tilbyde vore kunder, medlemmer og samarbejdspartnere.

Udvidelse af trænerstab

I forbindelse med samarbejdet med Veloropa og etableringen af OOB Cycling, har vi også valgt at udvide vores trænerstab.
Cheftræner for OOB Cycling bliver således den tidligere professionelle rytter Anders Lund, som i sin aktive karriere tørnede ud for blandt andre Tinkoff-Saxo og Team Leopard.

Anders bliver samtidig træner for OOB Cycling Club (tidligere Veloropa Klubben), hvor medlemmerne får gavn af ugentlige fællestræninger under ledelse af Anders Lund samt en lang række rabatter og fordele.

Cykelforløb for virksomheder

Vi har i OOB life stor erfaring med at levere træningsforløb for både små og store danske virksomheder – alt fra 10 til 200+ medarbejdere.

OOB Life – og altså fremover også OOB Cycling – samarbejder med fitness.dk og Falck Healthcare omkring træning af grupper.
Fremover vil vi i OOB Cycling satse endnu mere på dette område, hvor virksomheder med fordel kan bruge et træningsforløb som løftestang til at forbedre interne og eksterne relationer.

Vi glæder os til at møde Jer på landevejen!

Anders Lund, Kim Plesner og Aleksandar Markovic

Kontakt Kim Plesner på 5115 9331 eller Kim@ooblife.com

Kontakt Aleksandar Markovic på 61779147 eller Aleksandar@ooblife.com

Læs mere om OOB Cycling.

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
Aleksandar
Aleksandar Sørensen-Markovic er stifter og ejer af OOB life. Aleksandar er tidligere professionel triatlet og har top 10 resultater i internationale Ironman stævner bag sig. Han har de seneste 8 år trænet mange hundrede personer, fra nybegyndere til elite atleter.