Hvordan arbejder OOB life med virksomheder?

OOB life startede med et fokus på at træne privatpersoner, men over årene er OOB’s serviceydelser blevet udvidet til også projekter for virksomheder. Træningsforløb og projekter for virksomheder passer perfekt ind hos OOB, da der er en god synergi med træning for private og det understøtter vores overordnede mål om at få flest mulige mennesker til at blive “happier, healthier, stronger”.

I dette blogindlæg fortæller cheftræner Aleksandar Sørensen-Markovic omkring arbejdet med virksomheder:

Aleksandar, kan du give et indblik i hvad nogle af de mål, virksomheder som kontakter OOB kan have? Hvad skal de bruge en træningsvirksomhed til?

Vi hjælper virksomheder på 3 forskellige måder.

  • Hospitality / events.
    Vi samarbejder med virksomheden om at lave relationsskabende forløb hvor løb, cykling eller triathlon bruges som aktivitet til at skabe relationen.
  • Sundhedstilbud på arbejdspladsen.
    Vores program OOB lifestyle henvender sig til alle der gerne vil i bedre form og det er omdrejningspunkt for disse forløb. Her er der træning på virksomheden ligesom alle deltagere får en personlig træner tilknyttet til at hjælpe dem med at opnå deres mål.
  • Rabataftaler til ansatte på vores services.
    Dette er en virkelig effektiv og let måde for en virksomhed at give deres medarbejdere tilbud om personlig træning på en fleksibel måde.

Hvad har været det største virksomhedsprojekt?

Vi har haft rigtig mange super fede projektet.

Blandt de vi samarbejder med er Danske Bank, PwC, Sparekassen Sjælland, National Geographic, Aarsleff og mange flere.

Vi laver ofte vores forløb med inspirerende foredragsholdere eller stjerner som deltager i forløbene for at give inspiration og motivation til deltagerne. Vi har blandt andet lavet forløb med Carlos Sastre, Rolf Sørensen, Lars Bak, Michele Bartoli, Jørgen Leth, Jens Voigt og mange andre kendt sportsfolk.

Skal jeg nævne et er det svært, men da vi har samarbejdet med Danske Bank i rigtig mange år er det nok det der kommer først i mine tanker. Det er et projekt der har kørt siden 2013!

Projekter som de du nævner herover, hvor lang tid forløber det sig over og hvilke elementer indeholder det?

Det er lidt forskellig af hvilket form for projekt vi har. De korteste forløb vi laver løber over 3 måneder.

Relations Projekter løber typisk over 6-8 måneder. De indeholder motiverende foredrag, fællestræninger, personlig træning og ofte også et fælles mål. Det kan evt være en udlandstur.

Hvordan ser du fremtiden indenfor virksomheder og træning samt sundhed?

Sundhed blandt medarbejdere er noget som jeg tror alle danske virksomheder har købt ind på. Sunde medarbejdere er mere produktive og mindre syge.

Det jeg tror vil ske er at de tilbud virksomhederne tilbyder i højere grad vil blive nogle som medarbejderne selv kunne finde på at bruge penge på. Tiden for skridttæller alene etc tror jeg er passé.

Jeg tror kravet til de relevante tilbud skal kunne ramme den enkelt medarbejder på dennes aktuelle niveau – både motivationsmæssigt og fysisk.

Hvorfor giver det mening for virksomheder at lave forskellige sundheds- og træningsforløb?

Det handler jo i sidste ende om at der er god økonomi i det. Både for virksomheden, men også på samfundsniveau.

Øget produktivitet og fastholdelse af medarbejdere er nogle vigtige parametre for virksomheden.
Hvis man som arbejdsplads sørger for at hjælpe sine medarbejdere med at realisere den livsstil de gerne vil have, så vil de blive hos en længere selvom de måske får attraktive tilbud fra andre virksomheder.

Derudover er der hele fællesskabet der opstår hvis man lykkes med at implementere træning i en virksomhed, som også er med til både at forbedre samarbejde mellem ansatte og til at fastholde medarbejdere på virksomheden.

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
Nikolaj
Nikolaj er marketingchef hos OOB life. Nikolaj har selv brugt OOB life til at træne op til Ironman, marathon og ultraløb. Hos OOB life har Nikolaj ansvaret for at vi får spredt god træning ud til så mange som muligt.