OOB Workshops: Yoga forløb for løbere og triatleter

Yoga kan være vanskeligt at indarbejde i løbetræning, for hvilke øvelser bør man lave hvor ofte, og hvilke af de mange muligheder, yoga byder på, kan gøre dig til en bedre løber?

OOB & Spirit Yogi har designet et forløb, som har til formål at gøre triatleter og løbere til bedre løbere ved at forbedre deres mobilitet. Det gør vi ved at lære dig aspekter af yoga, som du kan indarbejde den i din daglige træning.

Forløbet løber over tre træningssessioner og har til formål at give dig introduktion til, hvordan yoga med fordel kan indarbejdes i din træning mod at blive en bedre løber eller forbedre løbedelen, hvis du er triatlet.

Det indeholder forløbet

De tre sessioner er derfor sammensat som individuelle programmer, hvor hver session har nye fokusområder:

  • Fundamentale yogaøvelser, yoga før løb.
  • Skadesforebyggelse/genoptræning. Hvordan bruger du yoga til at forebygge og genoptræne skader.
  • Yoga efter løb, core og styrke yoga er de centrale fokusområder, der vil blive taget udgangspunkt i.

Fælles for de tre sessioner er en ’Mobility & Flexibility’-test, som hver enkelte deltager laver på hver session. Testene har til formål at teste løberens mest centrale mobilitetsbehov.

Disse test skal ’tegne’ den enkelte løbers profil – forstået således, at den enkelte løber forstår sit kropslige udgangspunkt – styrker såvel som svagheder, potentiale såvel som begrænsninger. Disse begrænsninger kan selvsagt give udfordringer for løberens performance og udvikling.

Formålet med din deltagelse er, at du skal kunne se en udvikling fra test 1 til test, samt få en grundforståelse for, hvorfor og hvordan du selvstændigt kan arbejde med yoga for at forbedre dit løb.

Datoer, tidspunkt og sted

  • 28. november
  • 5. december
  • 12. december

Tidspunkt: 10:00 – 12:00.

Sted: Parken, fitness dk.

Tilmelding og pris

Du tilmelder dig ved her:

Link til tilmelding.

Eller ved at sende en mail til info@ooblife.com.
Der er begrænset pladser.

Pris er 825 kr for hele forløbet.

Træner med med OOB life får du 20 % rabat hvis du træner på vores coaching programmer og 10 % rabat hvis du træner på vores guidance programmer.

Om instruktøren

Instruktør på forløbet er Nina Kristine Alstrup.

Nina Kristine Alstrup er uddannet cand.merc.psykolog (erhvervspsykolog), yogainstruktør og er founder af virksomheden Spirit Yogi.

Ninaunderviser til daglig både organisationer, sportsklubber og atleter i performance, gennem både workshops, sessions og speaks om: motivation, psykologiske profiler, team-dynamik. Elementer som yoga og vejrtræknings teknik, indgår som redskaber til at udvikle både individuelle og teams mod en mere fysisk og mental balance, for på den måde at kunne performe bedre – hvad enten om det er på job, privat eller i sports og konkurrence-regi.

Forløbet er udarbejdet i samarbejde mellem Nina og OOB life.

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
Aleksandar
Aleksandar Sørensen-Markovic er stifter og ejer af OOB life. Aleksandar er tidligere professionel triatlet og har top 10 resultater i internationale Ironman stævner bag sig. Han har de seneste 8 år trænet mange hundrede personer, fra nybegyndere til elite atleter.