PÅMINDELSE: HUSK AT TILMELD DIG STÆVNER I 2015 FØR DE BLIVER UDSOLGT

Over de næste 2-6 uger, køres nogle af de største Ironman stævner i verdenden

Se listen her.

Link til oversigt over ironman stævner.

Der er begrænset pladser til disse stævner, og ønsker du at deltage i et af disse stævner, så skal du være tidligt ude med din tilmelding.
Ofte sælges samtlige pladser til et stævner på under 60 min.

Det er  tradition, at registrering til  et ironman stævne, begynder  dagen efter at stævnet er kørt – og så er det altså om at være hurtig ved tasterne, hvis man vil sikre sig en start-plads. Her er de nogle af de stævner der typisk er mest rift om:

  • Ironman Frankfurt (European Championship) – registrering starter den 7. juli. Bliver helt sikkert udsolgt samme dag. Link til stævne.
  • Challenge Roth –  registrering starter den 21. juli. Bliver helt sikkert udsolgt samme dag. Link til stævne.
  • Ironman Zurich –  registrering starter den 28 juli, men bliver ej heller ret hurtigt udsolgt. Link til stævne.
  • KMD Ironman Copenhagen – registrering starter den 25. august – vil helt sikkert også bliver meget hurtigt udsolgt. Link til stævne .

Husk også at der fra  i år eksisterer mange gode, nye muligheder for at forlænge sæsonen med deltagelse i følgende stævner:

Husk: Better safe, than sorry!

Happy training!

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
Aleksandar
Aleksandar Sørensen-Markovic er stifter og ejer af OOB life. Aleksandar er tidligere professionel triatlet og har top 10 resultater i internationale Ironman stævner bag sig. Han har de seneste 8 år trænet mange hundrede personer, fra nybegyndere til elite atleter.