Personlig træning: Hvad forventer vi af dig?

Personlig træning planlagt af en professionel, kvalificeret og erfaren træner kan hjælpe dig til at indfri din målsætning.
Præcis hvor meget, en træner kan hjælpe dig, afhænger ikke kun af træneren, men også af dig.

Det forventer din personlige træner

Gennem de sidste mange år har vi i OOB life hjulpet mange med at indfri deres personlige ambitioner.
Vores erfaring er, at vi hjælper vi dem bedst, hvis vi har forventninger til dem.

Hvad end niveau eller sportsgren, du måtte ønske os at hjælpe dig med, har vi en række forventninger til dig. Vi ønsker nemlig, at du får det meste ud af et samarbejde med os.

Kommuniker

Din træner kan hjælpe dig med en plan for, hvordan dit mål indfries. Din træner vil kunne fortælle dig alt, du har behov for at vide, planlægge træningen på mange måder, så den passer din hverdag, men det er ikke nok for at få det fulde udbytte af din træners erfaring.
Træneren er ekspert i træning, og du er ekspert i din krop. Der er kun en person i verden, der kan mærke, hvordan træningen føles. Det er dig.
Din feedback til og kommunikation med din træner er vigtig. Han planlægger din træning baseret på den feedback, du giver. Feedback er ikke blot tal på, hvor langt og hurtigt du løber, men også hvordan træningen føles.

Ærlighed

Mange, der indleder et samarbejde med en træner, vil gerne imponere træneren fra start. Husk, at din træner er til for din skyld, og træneren bliver imponeret, når du lykkes.
Det er meget motiverende at have en træner, der dagligt følger med i din træning. Det betyder dog ikke, at du skal prøve at skjule træthed, skader eller en hektisk hverdag.
Når du træner med os, skræddersyr vi din træning, så den passer til dig. Jo mere ærligt billede, du giver af, hvem du er, desto bedre kan vi planlægge. Jo bedre vi kan planlægge, desto bedre bliver din træning. I sidste ende er det, hvad der får dig til at lykkes.

Fleksibilitet

Vi beder dig være fleksibel omkring dine egne evner. Vi oplever ofte, at  mange nye OOB’ere siger “Jamen, så hurtigt kan jeg ikke løbe” eller “Så god er jeg slet ikke”.
Gang på gang viser det sig, at trænerens erfaring er korrekt. De, som er åbne og fleksible omkring, hvad de kan, opnår hurtigst fremgang.

Det samme glæder i øvrigt, hvis du har overvurderet dig selv. Vi får fra tid til anden henvendelser, som ganske enkelt ikke er realistiske. I disse tilfælde føler vi os ansvarlige for at hjælpe til en mere korrekt målsætning eller sørge for, at forberedelserne matcher målsætningen. Dermed kommer fremgangen også hurtigere, end hvis træningen ikke tager udgangspunkt den aktuelle form.

Er du nysgerrig på, hvordan det er at samarbejde med en professionel personlig træner, er du meget velkommen til at kontakte os på: info@ooblife.com.

Happy training!

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
Aleksandar
Aleksandar Sørensen-Markovic er stifter og ejer af OOB life. Aleksandar er tidligere professionel triatlet og har top 10 resultater i internationale Ironman stævner bag sig. Han har de seneste 8 år trænet mange hundrede personer, fra nybegyndere til elite atleter.