PR REGN OG TOPPLACERINGER TIL OOB COACHING

Vinteren synes bag os og det er for alvor tid til at se hvad vinterens træning har haft effekt.

I OOB Coaching er vores tilgang at ikke den store voldsomme mænge i timer, men vi lægger i begyndelsen af året fokus på intensitet.
Det er for mange anderledes når de begynder at træne med os og derfor er det med spænding at de går ind til de første stævner.

I de sidste to weekender har 27 OOB’ere deltaget i et stævne.

Det har givet:

  • Personlig rekord til 8 ud af 17 der har løbet halvmaraton. Bemærk at dette er veltrænet atleter og personlige rekorder er svære at få.
  • 2 sejre til Lillan Sindahl Glümer ved Køge Forårs Duathlon (billede) og Chiin-Hooi Tan ved BCK Parløb (cykelløb).
  • 1 3. plads til Kasper Ougaard til Ganløse Ringen TT.
  • 3 mand i top 10 til Køge Forårs Duatlon – Anders Lawaetz, Mark Kenny Petersen og Jonathan Lawaetz. Bemærk i øvrigt at den gode gamle OOB’er Martin Lawaetz bliver nr. 3!

Imponerende indsats at så mange sætter personlige rekorder og kan blande sig i toppe ved diverse stævner, som er meget godt besatte!

Som trænere er der intet bedre end at se atleter få de resultater de arbejder for at få og fortjener – ikke kun fordi de træner mange timer, men fordi de træner fornuftigt og med respekt for kontinuerlig fremgang!

Tillykke.

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
Aleksandar
Aleksandar Sørensen-Markovic er stifter og ejer af OOB life. Aleksandar er tidligere professionel triatlet og har top 10 resultater i internationale Ironman stævner bag sig. Han har de seneste 8 år trænet mange hundrede personer, fra nybegyndere til elite atleter.