Pressemeddelelse: Thomas Lawaetz

Vi er rigtig kede af nyheden om, at en af de triatleter, som gennem længere tid har benyttet OOB life som træningsrådgiver er blevet testet positiv for EPO i forbindelse med KMD Ironman Copenhagen.

Men selvom det naturligvis er en nyhed, vi – og mange andre – helst havde været foruden, så er det på den anden side glædeligt at se, at det rent faktisk virker med de dopingtests, der bliver foretaget rundt omkring til diverse stævner.

Hos OOB life beder vi alle vore atleter om at acceptere nogle grundvilkår, når de starter et træningssamarbejde med os. For eksempel dette:

”Jeg er under træningen ikke påvirket af euforiserende stoffer, doping, alkohol eller medicin.”

For der skal ikke herske nogen tvivl om, at vores holdning er helt klar på dette område: Doping er snyd. Overfor dig selv, overfor dine konkurrenter og overfor dine træningskammerater.

I OOB life har vi et motto, der hedder Happier, Healthier, Stronger. Det motto forsøger vi selv at efterleve hver eneste dag. Det formåede Thomas Lawaetz desværre ikke. Derfor er han ikke længere velkommen hos OOB.

Og længere er den sådan set ikke.

Happy Training

Aleksandar Markovic
OOB life

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
Aleksandar
Aleksandar Sørensen-Markovic er stifter og ejer af OOB life. Aleksandar er tidligere professionel triatlet og har top 10 resultater i internationale Ironman stævner bag sig. Han har de seneste 8 år trænet mange hundrede personer, fra nybegyndere til elite atleter.