PwC bruger OOB Cycling til at skabe bedre kunderelationer

De seneste fem år har revisions- og rådgivningsvirksomheden PwC brugt konceptet ”Connected Cycling” til at skabe relationer blandt kunder og medarbejdere. I år står OOB Cycling for træningsforløbet og turen til finaledestination i Toscana, hvor Rolf Sørensen er guide i sit andet hjemland. 

”Tidligere har vi været nede og køre nogle af de helt store bjerge, Stelvio, Col de la Madeleine og Mortirolo. I år har vi så valgt Toscana, et område med knap så hårde stigninger og hvor det er lidt nemmere at holde sammen på gruppen,” fortæller partner i PwC, René Poulsen.

Det handler om mange timer sammen med kunderne

”Vi får det ud af det, at vi får opbygget dels nogle rigtig gode relationer til vores kunder og de kontakter som vi godt vil have relationer til. Og så får vi opbygget et netværk blandt de deltagere, der er med, så de også kan bruge hinanden på kryds og tværs, sådan som man gør i en helt normal netværksgruppe, hvor det her så bare er bygget op omkring cykling.”

Både under træningsforløbet, de indlagte træningslejre i Harzen og Hallandsåsen og på finaledestinationen i Toscana, får PwC således mulighed for at knytte disse relationer under mere uformelle former end normalt.

”Vi opnår jo at have rigtig mange timer sammen med de her folk, som vi gerne vil være sammen med, og får rigtig mange gode muligheder for at tale med dem. Altså dels på cyklen og dels når man kommer hjem på de ture vi er på, under nogle mere afslappede rammer end de traditionelle netværksmøder,” forklarer René Poulsen, der godt kan mærke, at cykelsporten er blevet en populær motionsform – også i virksomhederne rundt omkring:

Større krav

”Vi er omkring 70 deltagere. Da vi startede for omkring fem år siden, var vi 40. Dengang var vi nogle af de eneste, der gjorde det her. Der var det helt nyt og når man spurgte folk, så var de fyr og flamme. Det vi kan mærke nu, det er at der er kommet rigtig mange andre, der har fået samme idé om et virksomhedsforløb på cyklen, så de fleste af de folk, vi godt vil have med, har også fået buddet andre steder fra, på den ene eller anden måde. Det stiller nogle større krav til hvor godt forløbet er,” konstaterer René Poulsen.

”Derfor er det vigtigt at alliere sig med en stærk partner, der kan skabe et stort oplevelsesfællesskab, nogle gode og effektive træninger samt en spændende og inspirerende finaledestination. Og det føler vi, vi har fundet i samarbejdet med OOB Cycling og Rolf Sørensen.”

Virksomhedsforløb – et kerneområde hos OOB

Hos OOB Cycling gennemfører vi i 2016 en række større virksomhedsforløb, blandt andet også Danske Banks Blue Arrow-koncept med 180 kunder og medarbejdere. Og professionelt arrangerede virksomhedsforløb er blevet et af kerneområderne i OOB Cycling.

”Vi glæder os til at introducere deltagerne hos PwC Connected Cycling til italiensk cykelkultur i samarbejde med Rolf Sørensen og til at hjælpe PwC til at styrke et allerede stærkt fællesskab med deres kunder. Cykling handler for os i OOB Cycling om meget andet end episke bjergetaper og sørgelige dopinghistorier. Det handler for os om at bruge cyklen til at leve et sundere liv, knytte tætte relationer og få store natur, kultur og kulinariske oplevelser, som giver deltagernes hverdag lidt magi,” fortæller Aleksandar Markovic, grundlægger af træningsvirksomheden OOB life, som OOB Cycling er en del af.

”Cykling og anden udholdenhedssport har mange fordele fremfor traditionelle hospitality aktiviteter. Først og fremmest er det en aktivitet, hvor deltagerne har højt engagement, er baseret på sunde værdier, såsom sund livsstil og fællesskab. Endelig er det en økonomisk sund beslutning, da timeprisen for samvær i vores forløb er meget lav sammenlignet med andre lignende aktiviteter..

OOB’s slogan er som bekendt: “Happier, healthier, stronger” og vi ser frem til at samarbejde med PwC og andre virksomheder, hvor vores fællesmål er at gøre deltagerne gladere, sundere og stærkere!

Hvad kan vi gøre for dig?

Kontakt Aleksandar Markovic aleksandar@ooblife.com eller Kim Plesner kim@ooblife.com, hvis du ønsker yderligere informationer om hvordan du og din virksomhed via cykelsporten kan forbedre relationerne mellem kunder og/eller medarbejdere. OOB Cycling tilbyder desuden individuelle, online-træningsprogrammer, hvis du skal være i form til et specifikt mål eller måske tabe lidt overflødige kilo. Og hvis du bare slet ikke kan få nok af cykling, burde du måske overveje at melde dig ind i OOB Cycling Club, som udover at have ex-professionelle Brian Vandborg som cheftræner også tilbyder et unikt oplevelsesfællesskab med cykelsporten som omdrejningspunkt.

Læs mere om OOB Cycling og OOB Cycling Club her!

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
Aleksandar
Aleksandar Sørensen-Markovic er stifter og ejer af OOB life. Aleksandar er tidligere professionel triatlet og har top 10 resultater i internationale Ironman stævner bag sig. Han har de seneste 8 år trænet mange hundrede personer, fra nybegyndere til elite atleter.