Resultater fra Challenge Roth 2016

I weekenden blev der kørt Ironman ved Challenge Roth, et af verdens fineste og hurtigste stævner. Forholdene viste sig optimale hvilket jo bla. kom til udtryk ved at en ny verdensrekord blev sat af Jan Frodeno.

En håndfuld skarpe OOBere var I ilden. Der er blevet arbejdet flot med træningen her over forår og sommer og alle klarede sig super flot.

Bl.a. Majbrit Amalie som har trænet med OOB Life siden april og har en ganske flot historik og erfaring allerede på Ironman distancen. Majbrit balancerer en travl hverdag med sin Ironman træning og har en del faste træningspas, spinningtimer og lign. som der skal tages højde for i hendes planlægning – men det synes at have virket rigtigt godt. Og det lykkedes hende at levere endnu et super flot resultat og lave sin bedste Ironman til dato i tiden 10:48:54

Alle ønskes stort tillykke med det flotte stævne. Happier Healthier Stronger

Christian Friedrich 10:12:18
Kristian Eilersen 12:32:04
Majbrit Amalie 10:48:54
Ole Vindfeldt 11:31:40
Rasmus Kristiansen 10:21:00
Facebook Twitter Google+ LinkedIn
Aleksandar
Aleksandar Sørensen-Markovic er stifter og ejer af OOB life. Aleksandar er tidligere professionel triatlet og har top 10 resultater i internationale Ironman stævner bag sig. Han har de seneste 8 år trænet mange hundrede personer, fra nybegyndere til elite atleter.