Resultater fra IRONMAN 70.3 Dubai 2018

I løbet af de senest år er Ironman og Ironman 70.3 stævnerne fået fra at være et meget amerikansk og europæisk anliggende til at være i næsten hele verden.

For danske triatleter giver det mulighed for at forlænge sæsonen og dermed både få en på opleveren ved at rejse et nyt sted hen, men også til at holde motivationen høj i de kolde vintermåneder.

Vi havde 4 OOB’ere til start, som alle leverede flotte præstationer i ørkenen, hvor vinden gjorde hvad den kunne for at få danskerne til at føle sig på hjemmebane!

Peter Thormose – 5 timer 15 minutter og 34 sekunder.
Christian Sohl – 5 timer 16 minutter og 21 sekunder.
Marie Vedel – 5 timer 57 minutter og 10 sekunder.
Jacob Koch Pedersen – 4 timer 36 minutter og 49 sekunder

Hvad kan man få ud af et mål “midt om vinteren”?

Det er naturligvis ikke alle der har mulighed for at rive ferie ud og pakker sydfrugterne og triatlonudstyret i februar måned, men skulle du få muligheden så giver det faktisk rigtig god mening.

Triatlon stævner i Danmark og omegn er af naturlige og yderst fornuftige årsager kun om sommeren.
Det gør at det godt at blive lidt en ørkenvandring at træne gennem efter og vinter.

Selvom delmål og tests kan være med til at holde motivationen og træningsglæden høj, så har vi de sidste år set, at de som kommer tidligt i gang faktisk også er nogle af de som ofte opnår meget markant personlig fremgang over en sæson.

Hvordan passer det sammen med OOB lifes træningsmetode?

Har du fulgt vores blog eller trænet med os, vil du sikkert kende til OOB lifes træningsmetode. Hvis ikke, kan du læse om den her.

Eksotiske og spændende mål kan i den grad være med til at give lidt motivation i en kold vinter. Er motivationen høj så vil man også træne med større kontinuitet.

Lige netop kontinuitet er nøglen for fremgang – hvad end du er triatlet, cykelrytter, løber eller ønsker at give din generelle form et løft.

Her kan du finde dit eget eksotiske mål.

Som nævnt har Ironman efterhånden stævner i hele verdenen.

Du kan se alle stævnerne her.

Personligt kunne jeg rigtig godt tænke mig at køre 70.3 Lima, Peru.

Hvilket er dit eksotiske “drømmestævne”?

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
Nikolaj
Nikolaj er marketingchef hos OOB life. Nikolaj har selv brugt OOB life til at træne op til Ironman, marathon og ultraløb. Hos OOB life har Nikolaj ansvaret for at vi får spredt god træning ud til så mange som muligt.