SÅDAN OPNÅR DU HØJERE MOTIVATION I DIN TRÆNING

Vinteren er over os. Det er koldere, vådere og generelt bare lidt hårdere for de fleste at holde en høj motivation og stabilitet i træningen.
Det er ganske normalt, så fortvivl ikke – med de rette værktøjer og lidt inspiration, kan du styrke eller genvinde din motivation og sikre den essentielle høje stabilitet og kontinuitet i din træning.

Træner du med OOB Coaching, har du i din træner en stærk mulighed for sparring omkring din motivation. Husk at bruge denne.

I denne, samt følgende blogindlæg, får du OOB trænerteamets egne tips til at have en høj motivation året rundt samt input til at indarbejde mål i din træning.

OOB Coaches bedste råd til at opnå høj motivation

Vi er alle forskellige. Vi drives af forskellige input og motiverende faktorer i hverdagen, der hjælper med at holde dampen høj. OOBs trænerteam spænder over et bredt spektrum af baggrunde og kompetencer. Vi har alle vores egne små tricks, der hjælper med at holde motivation høj og fokus i hverdagen.Vi ved, at for at kunne opnå vores mål, så er kontinuitet i træningen det vigtigste.

At evne at træne dag for dag, uge for uge, måned for måned, er essentielt. Det kan man naturligvis kun, hvis man er motiveret og man nyder den daglige indsats. Vores erfaring er at dette er muligt, hvis man er dygtig til at arbejde med sin egen motivation.

Herunder kan du læse hvordan vi trænere arbejder med motivation i vores egen træning og når vi motiverer vores atleter:

“Få stævnekalenderen på plads tidligt på året og så læg nogle små mål på vejen. Dette kan være krævende sæt i vandet eller på cyklen eller komme under en bestemt tid på en løbetest. Det motiverer mig utroligt meget at træne med andre – så jeg finder som regel andre der vil med en tur i vandet eller på cyklen”.
Nicholas Ward Munoz, OOB Coach & Pro Triatlet

“Sæt delmål – gerne ca. hver anden uge. Målene skal være synlige således, at man kan holde motivationen kontinuerligt, da de store mål oftest kan virke langt væk. Selv ved en kort træning, slår du dem som ligger på sofaen!”
Teresa Heimann Olsen, OOB Coach & Nutritionist

Inden jeg starter et træningspas op, tænker jeg igennem hvad målet er for dette sæt – hvad vil jeg opnå. Jeg tænker på hvor dejligt jeg har det når træningen er gennemført og jeg har nået mit mål”
Morten Jensen, OOB Coach & Fysioterapeut

“Når vejret er rigtigt skidt, gentager jeg for mig selv at idag bliver JEG bedre, mens alle dem der sidder og kigger ud på regnen ikke gør det.  De dage der tæller mest er de, hvor du man overvejer “aahh – kunne jeg  ikke springe over i dag”, men så alligevel kommer godt igennem træningen”.
Dennis Sjøner, OOB Coach

“Jeg involverer andre i mine mål. Dette motiverer mig umådeligt at have andre, der følger mig i min træning og målsætning. Ligeledes motiverer det mig meget at have en coach, der objektivt hjælper mig med min træning, samt biddrager med råd til at jeg gør det rette undervejs”.
Aleksandar Markovic-Sørensen, OOB Coach

“Jeg bruger visualisering meget, når motivationen ikke helt er på toppen. Selv på en regnvåd dag forestiller jeg mig, hvor FEDT det ville være hvis jeg kunne nå mit mål om at køre i den bagende sol på Queen K Highway på Hawaii. Det sætter som regel lidt mere skub i tingene og intensiteten får en tand opad”
Thomas Rohde, OOB Coach

Happy training!

 

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
Aleksandar
Aleksandar Sørensen-Markovic er stifter og ejer af OOB life. Aleksandar er tidligere professionel triatlet og har top 10 resultater i internationale Ironman stævner bag sig. Han har de seneste 8 år trænet mange hundrede personer, fra nybegyndere til elite atleter.