SÅDAN MESTRER DU NEDKØRSLER PÅ CYKEL

Mange prøver i disse dage og over sommeren kræfter med nogle af de større bjerge og stigninger rundt omkring i Europa. Det er super træning og opad er ofte hårdt, men lige til at finde ud af jo – blot træd i pedalerne og hold kadencen høj, gerne over 70-75.

Nedad derimod er noget af en kunst og der er en del man kan lære af de gode mennesker fra Global Cycling Network, der har lavet en række gode og informative videoer omkring cykling.

Herunder kan du få 10 gode råd til nedkørsler.

Skal du på træningslejr for først gang, eller har du været på cykeltur i bjerge, og følte dig lidt usikker, så se videoen, og se om ikke der er nogle ting, du kunne forbedre. Husk at sikkerheden er vigtigst – kør heller om kap OPAD end nedad!

Mange af de gode råd kan også forbedre din generelle svingteknik, hvilket især for nye cykelryttere og triatleter, er et godt fokus i den kommende træning!

Stay Safe – Happy training!

 

 

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
Aleksandar
Aleksandar Sørensen-Markovic er stifter og ejer af OOB life. Aleksandar er tidligere professionel triatlet og har top 10 resultater i internationale Ironman stævner bag sig. Han har de seneste 8 år trænet mange hundrede personer, fra nybegyndere til elite atleter.