Støt KidsAid og få en helt unik cykeloplevelse

Velgørenhedsorganisationen KidsAid arrangerer i år et helt unikt cykelforløb, der kulminerer i Spanien til september, hvor guiden hedder Carlos Sastre og er tidligere Tour de France-vinder og hvor gæsterne på turen blandt andet skal opleve afslutningen på et af verdens største cykelløb, Vuelta a España og selvfølgelig også selv ud og træde i pedalerne.

OOB Cycling er meget stolte af at være en del af dette projekt, hvis målsætning er at indsamle mindst en halv million kroner. Penge, der skal gå til at skabe trivsel, håb og glæde for de omkring 60.000 syge børn og unge, som hvert år indlægges på de danske hospitaler.

Udover den afsluttende tur til Spaniens hovedstad Madrid og Carlos Sastres hjemby Avila, får du adgang til to workshops med sportsdirektør hos Etixx-Quickstep, Brian Holm, samt forfatteren til The Grand Tour Cookbook, Hannah Grant.

Du får et skræddersyet træningsprogram og adgang til OOB Cycling Clubs fællestræninger, så du er sikker på at være i form, når Carlos Sastre tager os med rundt i det kuperede terræn omkring Avila. Og så er der selvfølgelig god mad, god vin og dejlige hoteller på turen til det spanske, som foregår fra torsdag den 8. september til mandag den 12. september.

KidsAid Vuelta España projektet byder desuden på et eksklusivt netværk af virksomheder og personer, der vælger at støtte den gode sag. Der udbydes således kun 36 pladser, som sælges efter først-til-mølle princippet.

Kontakt Kim Plesner (kim@ooblife.com) eller Henrik Lundorff (hl@kidsaid.dk) for at høre mere om KidsAid Vuelta España. Og del gerne budskabet i dit netværk, så vi kan få samlet så mange penge ind som muligt til KidsAid.

 

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
Aleksandar
Aleksandar Sørensen-Markovic er stifter og ejer af OOB life. Aleksandar er tidligere professionel triatlet og har top 10 resultater i internationale Ironman stævner bag sig. Han har de seneste 8 år trænet mange hundrede personer, fra nybegyndere til elite atleter.