TAG MED OOB COACHING TIL DONOSTINA SAN SEBASTIAN MARATHON 2014

San Sebastian er, ud over at være Europas gastronomiske epicenter, også årligt vært for et af verdens smukkeste og hurtigste marathonstævner.

I 2013 satte 69 % af samtlige deltagere personlig rekord

OOB deltager igen i år med et team af løbere, og du er hjertens velkommen til at tage med.

San Sebastian Marathon afholdes i de smukke gader i netop San Sebastiaen, eller Donostia, som byen hedder på baskisk. Byen ligger helt oppe i hjørnet af Spanien ved den biscayiske bugt. Stævnet er fladt som en pandekage og går forbi de største seværdigheder i byen og de største og fineste bugter og strande. Tilskuerne og de øvrige løbere er helt unikke og hepper på ægte baskisk manér “TU PUEDES” – du kan gøre det!

Over 30% af løberne løber under 3 timer i San Sebastian, som også er det spanske mesterskab på distancen.

Vil du deltage i løbet?

Du skal selv tilmelde dig via stævnets hjemmeside.

Link til tilmelding.

OOB-coach Thomas Rohde, som har deltaget i stævnet og selv bor i Barcelona, vil være behjælpelig med råd og vejledning til fly og hotel. Du kan med fordel også tjekke Airbnb.

Du vil selv stå for rejsen, og vi opkræver intet gebyr.
Vi ønsker blot at dele oplevelsen med flest mulige. Vi har været der, vi anbefaler løbet, vi vil være der igen i år, og du er hjertens velkommen til at dele oplevelsen med os.
Vi vil holde en samlet middag efter løbet, som i følge rygterne fra tidligere år, også skulle være turen værd, da San Sebastian har et utal af fantastiske restauranter.
Vi holder også et kort oplæg om løbet, før starten går.
Vil du slutte dig til os i San Sebastian
Vil du deltage i løbet, og vil du slutte dig til os i San Sebastian, så følg dette link.
Facebook Twitter Google+ LinkedIn
Aleksandar
Aleksandar Sørensen-Markovic er stifter og ejer af OOB life. Aleksandar er tidligere professionel triatlet og har top 10 resultater i internationale Ironman stævner bag sig. Han har de seneste 8 år trænet mange hundrede personer, fra nybegyndere til elite atleter.