Tidseffektiv triatlontræning, der giver resutlater

I weekenden blev der kørt Ironman 70.3 European Championship i Helsingør.
Stævnet var det årlige europæiske mesterskab for professionelle og motionister på den halve ironman-distance.

OOB’erne havde en fantastisk dag.

Der blev leveret den ene super-præstation efter den anden. Vi har modtaget rigtig mange billeder af af vores atleter, hvor glæden stråler ud af dem.

Vi hjælper ikke kun med at planlægge træningen, men også med at skabe balancen i en travl hverdag

Til stævnet viste OOB’erne igen, at vores tidseffektive tilgang til udholdhedssportsgrene som triatlon, løb og cykling virker. Ud over et hav af personlige rekorder lykkedes det både Janette Dommer og Michael Mortensen at vinde deres aldersklasse.

Når forældre giver de unge løver klø

Janette og Michael ikke bare vandt deres aldersklasse (40-44), men de viste, at det er muligt at køre fra folk, der er langt yngre. Michael blev nummer 46 ud af alle mandlige deltagere, og Janette blev samlet nummer 15 af alle kvinder! Det skal i øvrigt også nævnes, at Christina Svejstrup blev samlet nummer 13 og nummer 2 i sin aldersklasse.


Læs hvordan Kim Svejstrup holder balancen imellem sine mål og sin hverdag. 


Fælles for Michael, Janette og Christina er, at deres hverdag har nogle tidsmæssige begrænsninger. De har familie, børn, arbejde og andre forpligtelser, vi voksne krydrer vores hverdag med. Det skal deres træning naturligvis tage højde for.

Tradionel triatlontræning passer ikke til en almindelig hverdag

Normalt forbindes triatlontræning med endeløse træningstimer og en tilværelse som en munk. Siden OOB life i sin tid begyndte at træne de første atleter, har målet været klart:

At hjælpe andre med at indarbejde sportslige ambitioner i en hverdag, som gør de, der træner med os, gladere, sundere og stærkere.

Måden, vi gør det på, er forskellig fra person til person og afhænger også af hvilke af vores træningsprogrammer, man vælger at træne efter.

Se vores triatlonprogrammer her. 

OOB lifes tilgang til triathlon træning

Vores grundlæggende tilgang til triatlontræning er:

  • Træning skal tilpasses dig. Planlægning af træning kan variere efter dit mål, hvor mange træningspas du laver på en uge, hvordan disse træningspas placeres i forhold til resten af din hverdag, hvor lang tid et træningspas varer, og hvor intenst det er.
    Ønsker du løbende forbedringer, skal din træningsplan tage højde for dette.

Læs mere om baggrunden for vores metode her.


  • Kontinuitet. Lykkes du med at træne uge for uge, måned for måned, kommer der fremgang. Det kan du kun, hvis du synes, at træningen er sjov og bevarer din motivation, at træningen ikke konflikter med resten af din hverdag, og at du undgår skader.
  • Kan du gøre det hurtigt, så skal vi nok få dig til at gøre det i lang tid. Vi planlægger altid træning således, at vi fokuserer på intensitetstræning, før vi fokuserer på udholdenhedstræning.

Kan vi hjæpe dig?

Er du nysgerrig på, hvordan vi kan hjælpe dig med dine mål, så skriv os en mail på info@ooblife.com.

Happy training!

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
Aleksandar
Aleksandar Sørensen-Markovic er stifter og ejer af OOB life. Aleksandar er tidligere professionel triatlet og har top 10 resultater i internationale Ironman stævner bag sig. Han har de seneste 8 år trænet mange hundrede personer, fra nybegyndere til elite atleter.