TRACKS RUNNING CLUB – TILMELD DIG HELT UFORPLIGTENDE

 

Vi er i OOB enormt glade for at have mulighed for at kunne udvide rækken af de projekter vi samarbejder med i 2015.

Det første der starter er T R A C K S.

T R A C K S sætter fokus på velgørenhed, sundhed og spændende oplevelser og er online funderet

T R A C K S er navnet på Danmarks nye løbeklub. En klub som sætter fokus på velgørenhed, sundhed og spændende oplevelser bygget på et stærkt fællesskab.
T R A C K S vil være klubben for alle i Danmark, der vil ud af stuen og ud på mange af de fantastiske ruter, vi har i byerne. Målet er at få endnu flere til at røre sig. Om det så ender ud i et maraton, halvmaraton eller et 10 kilometersløb, det definerer man selv.

Bag løbeklubben står den danske tøjvirksomhed, Les Deux, det københavnske blogunivers, Dontt.dk og det nye online magasin ChriChri.dk startet af Christiane S-M O’Connor.

Via et system leveret af OOB COACHING, der er specialiseret i personlig træning og vejledning sørger T R A C K S for at hver deltager, hver dag får feedback på sit løb, kost og lignende, så alle i Danmark kan være med.Desuden arrangeres der fællesløb flere gange om måneden i midten af København!

Den nye løbeklub bliver et stort fællesskab, som også vil handle om meget mere end blot at løbe. Omdrejningspunkterne vil være de 2 sites, ChriChri.dk og dontt.dk, hvor man kan følge med i klubben, med store og små historier fra T R A C K S.

Læs om T R A C K S træningskoncept.
Link til T R A C K S træningskoncept.

infoaften_tracks

T R A C K S begynder d. 7. januar – få uforpligtende information

Tilmeld dig på T R A C Ks hjemmeside for at få mere information.

Link til information om T R A C K S.

Vi er meget glade for at være samarbejdspartner på T R A C K S og ser meget frem et spændende løbeprojekt.

Happy training!

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
Aleksandar
Aleksandar Sørensen-Markovic er stifter og ejer af OOB life. Aleksandar er tidligere professionel triatlet og har top 10 resultater i internationale Ironman stævner bag sig. Han har de seneste 8 år trænet mange hundrede personer, fra nybegyndere til elite atleter.