UDFORDR DIN TRÆNINGSKAMMERAT TIL KMD 4:18:4

Sommeren er over os, og det betyder at mulighederne for at være fysisk aktiv ude er i top.

Det betyder også at vi er midt i triatlonstævnernes højsæson og der er rig mulighed for at prøve kræfter med svømning, cykling og løb.

KMD 4:18:4 har på få år udviklet sig til en motionsfest af de helt store – og med god grund. Det er udfordrende, sjovt og slet ikke så vanskeligt som man kan anledes til at tro.

Fra d. 15. – 17. august har du mulighed for at deltage i KMD 4:18:4.

KMD 4:18:4 er en optimal distance til at stifte bekendtskab med triatlon og til en venskabelig dyst med træningskammerater eller kollegaer.

Distancerne: 400 meter svømning, 18 km cykling og 4 km løb gør, at du kan bruge sommerens gode vejr til at forberede dig uden at skulle hverken købe våddragt, triathloncykel eller andet dyrt udstyr.

Samsung Danmark har lavet en video i samarbejde med os omkring udstyr til KMD 4:18:4.

På KMD 4:18:4’s hjemmeside kan du finde inspiration til træning til stævnet i træningsprogram til stævnet.
Selvom du ikke har fulgt programmet fra starten vil det være god inspiration til at få forberedt dig til sommerens sjoveste sportsudfordring.

Se programmet.

To deltagere ved KMD 4 18 4 Tri foto Martin Paldan

Udfordr dine træningskammerater eller kollegaer og få en fantastisk oplevelse!

Happy training!

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
Aleksandar
Aleksandar Sørensen-Markovic er stifter og ejer af OOB life. Aleksandar er tidligere professionel triatlet og har top 10 resultater i internationale Ironman stævner bag sig. Han har de seneste 8 år trænet mange hundrede personer, fra nybegyndere til elite atleter.