VELKOMMEN TIL OOB COACH TEAM TERESA HEIMANN OLSEN

I OOB Coaching har vi til den kommende sæson gerne villet udvide vores viden og kompetencer, så vi kan forsætte med at udbygge vores viden og hjælpe vores atleter med at indfri deres sportslige mål

Vi har villet udbygge vores træner team med en, der har uddannelse og indsigt i almen og sportsernæring. Netop derfor er det en stor fornøjelse, at vi nu kan byde officielt velkommen til Teresa Heimann Olsen i vores trænerteam.

Teresa er selv en aktiv og meget talentfuld triatlet og er også uddannet diætist! På den måde tilfører Teresa nye kompetencer til vores team, hvilket vi ser frem til at indarbejde i nuværende og nye services.

Teresa har for øvrigt det sorte bælte i karate, så selvom hun i øjeblikket er trænerteamets eneste kvinde, får hun ingen problemer med at sætte teamets andre trænere eller de atleter, hun træner, på plads, hvis det skulle være nødvendigt!

Velkommen til OOB Coaching!

Happier, healthier, stronger!

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
Aleksandar
Aleksandar Sørensen-Markovic er stifter og ejer af OOB life. Aleksandar er tidligere professionel triatlet og har top 10 resultater i internationale Ironman stævner bag sig. Han har de seneste 8 år trænet mange hundrede personer, fra nybegyndere til elite atleter.