Vi kan hjælpe dig med at balancere sportslige mål i en travl hverdag

I OOB life har vi specialiseret os i at hjæpe atleter med at indarbejde store sportslige ambitioner og præstationer i løb, cykling og løb i en travl hverdag.

Vi arbejder vi for at gøre din og andre atleters træning bedst mulig ud fra dette princip:

Når du træner med en af os, så træner vi alle dig. Det betyder, at vi trækker på hinandens erfaringer, når vi skal vejlede vores atleter.

Vores trænerne lever op til de kvaliteter og har den viden, som vi gerne vil gøre tilgængelig for dig, hvis du søger at forbedre dit løb, din cykling eller har sat dig et mål i triatlon. Vi synes selv, at vi har masser af erfaring, men læs videre herunder og bedøm selv!

OOB lifes trænerteam

Løb:

Iain Donnan: Iain har løbet i 18 år og har fungeret som træner i 10 år i både Storbritannien, USA, Sverige og Finland. Iain er har vundet adskillige skotske og britiske mesterskaber samt opnået 4. og 6. pladser til VM i Fell Running. Herudover har Iain gennem et scholarship på Western State University i Colorado opnået at blive 10 x Alll American som løber.

Milos Salaski: Milos har løbet konkurrencer i over 15 år og har trænererfaring med såvel begyndere som eliteløbere. Ud over at være OOB-træner er Milos serbisk landstræner.

Cykling:

Brian Vandborg: Brian har været en af verdens bedste enkeltstartsryttere og har kørt som professionel på adskellige tophold, blandt andet Team CSC, Discovery, Liquigas og Saxo Bank.

Triatlon:

Vladimir Savic: Vladimir er uddannet fysiolog. Hertil har han en ITU Level II-uddannelse. Han har en unik erfaring og kompetencer i at træne triatlon og løb på alle niveauer. Som aktiv har Vladimir serbisk ironman-rekord og har deltaget ved Ironman World Championship på Hawaii. Vladimir har kørt under 9 timer på en ironman.

Thomas Rohde: Thomas har gennemført mere end 20 maratonløb og 12 Ironman-stævner. Thomas har været spansk age group-champion i 2012 aldersgruppen M35 og kvalificerede sig til Ironman World Championship på Hawaii. Han har en personlig rekord på 9 timer og 2 minutter.

Marc Martinez Miralles: Marc er en af de trænere i OOB life med særligt fokus på vores spanske atleter.
Ud over at arbejde som OOB-træner er Marc en meget dygtig triatlet, som allerede fire gange har kvalificeret sig til Ironman World Championships på Hawaii.

Dennis Sjøner: Dennis har mere end seks års erfaring som instruktør fra fitness og udholdenhedssport. Han har som triatlet kvalificeret sig til Ironman World Championship på Hawaii.

Aleksandar Sørensen-Markovic: Aleksandar er tidligere professionel triatlet og har siden 2001 dyrket triatlon og udholdenhedssport. Som træner har Aleksandar trænet professionelle atleter, nationale mestre og rekordholdere og udviklet mange begyndere til elitesportfolk på kort tid. Han har trænet European og World CEO Ironman World Champion og har fungeret som konsulent for elitesportsfolk i flere sportsgrene. Aleksandar har adskellige top-10-placeringer ved ironman-stævner og placeret sig i toppen af ultraløb i løb og cykling.

Fælles for alle vores trænere gælder det, at vi brænder for at hjælpe dig med at indfri dine mål og drømme.

Kunne du tænke dig at få en af os som din personlige træner, så læs mere om vores træningsprogrammer her.

Happy training!

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
Aleksandar
Aleksandar Sørensen-Markovic er stifter og ejer af OOB life. Aleksandar er tidligere professionel triatlet og har top 10 resultater i internationale Ironman stævner bag sig. Han har de seneste 8 år trænet mange hundrede personer, fra nybegyndere til elite atleter.